Kindercarnaval

Overzicht

Kindercarnaval vindt ieder jaar opnieuw plaats in de Godelievezaal (Achter d'Hoven 63, Wuustwezel). We starten rond 14u.

Iedereen kan meedoen, men moet enkel verkleed komen en zich laten zien aan de jury. Kinderen hebben altijd prijs en de mooiste, origineelste en leukste wordt gekozen tot prins of prinses. We delen alle kinderen op in 3 reeksen:

  • MINI: alle peuters en kleuters
  • MIDI: voor het eerste, tweede en derde leerjaar
  • MAXI: voor het vierde, vijfde en zesde leerjaar

Wat niet mag ontbreken is de PLAYBACK. Kinderen tot 14 jaar kunnen hier een liedje playbacken, een dansje doen op een nummertje of zelf een liedje zingen, dit kan alleen of in groep. Vergeet niet om zelf een CD mee te brengen met het liedje op. Alle deelnemers krijgen een prijs. Ook hier wordt een winnaar gekozen, deze krijgen er nog een beker bovenop.

Inschrijven voor al deze reeksen kan op de dag zelf tussen 12u30 en 14u. Deelnemen is gratis. De inkom voor kinderen bedraagt €1 en voor volwassenen €2.

Kindercarnaval is een groots feest voor de kinderen van Wuustwezel. Laat je verleiden en kom met ons carnaval vieren. Iedereen mag dit doen op zijn eigen manier: je mag dansen, zingen, springen, gillen of gewoon kijken en genieten! DJ Luk zal weer zorgen voor toffe muziek! De sfeer zal er weer snel inzitten!